forum RPG na podstawie anime Vampire Knight
Uczeń dziennej klasy
*Po kilku minutach zabawy przystanął i zaczął jej się brzyglądać z dziwnym uśmiechem.*
-Chyba bluzeczka Ci przemokła.
Administrator
*zerknęła w dół, patrząc na bluzkę, a raczej na biust, gdzie dokładnie odbijał się wzorek stanika.*
świntuch!
*pisnęła szczerząc się do niego. stanęła na wprost Xabiego, przekrzywiła lekko głowę i uśmiechnęła się swoim cudownym, ironicznym uśmiechem*
a wokół tylko cisza
i Twój ciepły oddech
na mojej szyi
Administrator
-Sorki, ale musze lecieć.
*Powiedział, wyskoczył z fontanny. złapał za torbe i pobiegł do szkoły.*
Administrator
*prychnęła lekko. no tak, facet. musiał iść akurat w najciekawszym momencie! wyszła jakoś z fontanny i wycisnęła nad nią mokre włosy. skrzywiła się czując na sobie mokre, lepiące się do niej ubranie. westchneła cicho i odeszła w stronę akademika*
a wokół tylko cisza
i Twój ciepły oddech
na mojej szyi
Uczeń nocnej klasy
* Em wyszła na spacer.. Idąc uliczkami Dziedzińca doszła do fontanny. Uśmiechneła się lekko sama do siebie.
Usiadła na krawędzi fontanny. Lubiła takie wieczory. Nie za zimno nie za ciepło.. W sam raz.. I ładna noc i wogóle..
Rozejrzała się dookoła. Podparła się rękoma z tyłu fontanny i zaczeła oglądać gwiadzy. Blady blask książyca oświetlał jej twarz ,a w oczch odbijały się gwiazdy.. Miło..*
Uczeń nocnej klasy
* Rozejrzała się jeszcze raz.. Wstała i otrzepała się. Po chwili znikła. *
Uczeń nocnej klasy
* Przyszła z chłopakiem na fontanne. Usiadłą na jej krawędzi i uśmiechneła się. *
- Widzisz? Czasem fajnie jest się tak wyrwać z Akademika.. Właściwie to ja codziennie tak robie. Znaczy co noc..
* Zaśmiała się robiąc miejsce dla chłopaka. *
Ostatnio edytowany przez Emilly Candrot (2008-09-11 14:47:50)
Uczeń nocnej klasy
* Zamyśliła się chwilę.. *
- Czyli dla Ciebie jestem złym towarzystwem?
* Zapytała jakby znikąd.. *
Uczeń nocnej klasy
* Uśmiechneła sie i zamoczyła rękę w wodzie fontanny. Woda była zimna ,ale przyjemna..*
- To co powiesz mi jeszcze ciekawego?
Uczeń nocnej klasy
- Tak.
* Powiedziała uśmiechejąc się lekko po czym zastanowiła się chwilę. *
- Bardzo Cię lubię mimo ,że znamy się.. Chwilę.
* Zaśmiała się. Sama nie wiedziała dlaczego to powiedziałą.. Ale właściwie.. Jej szczerość nie zna granic. *
Uczeń nocnej klasy
- Miło.
* Powiedziała uśmiechejąc się lekko.. Spojrzała na księżyc ,który oświetlał jej twarz ,a niektóre gwiazdy odbijały się w jej okrągłych brązowych oczach.. *
- Ładna noc...
* Mrukneła cicho po czym przymkneła oczy..*
Użytkownik
*przysiadla na brzegu fonntany i zamoczyla rece w wodzie. wyciagnela papierosa i wlozyla do ust nie zapalajac. w rece wziela szkicownik i zaczela rysowac to co widziala..*
-rzeczywiscie piekna noc
*westchnela*
Użytkownik
*skonczyla szkicowac i podniosla glowe*
-juz pozno *powiedziala sama do siebie, wstala, zapalila papierosa i odeszla w strone akademika*
Uczeń nocnej klasy
// sorry ,że tak dłuugo nie odpisywałam.. bardzo długo.. aż się wstydze ,że wogóle jeszcze odpisuje.. xD ale miałam przeprowadzkę i nie miałam czasu.. ^^' //
- Bardzo..
*Odpowiedziała chłopakowi gapiąc się w czarne niebo pokryte gwiazdami i ogromnym pięknym księżycem..Zmierzyła wzrokiem nowo przybyłą osobę ,która po pewnym czasie poszła.. Westchneła i wsadziła rękę do fontanny. Jakoś nie mogła okreścliś stanu wody.. Popatrzyła na Aerisa po czym na taflę wody..*
Ostatnio edytowany przez Emilly Candrot (2008-09-25 20:23:21)